Gestoria

A banda de gestionar en la seva adequada dimensió tots els serveis que oferim per a PARTICULARS, oferim per a la seva empresa o negoci serveis concrets per tal d’agilitzar i gestionar amb major facilitat el seu dia a dia.

Image

Assessoria Laboral

Oferim la possibilitat d'externalitzar per a la seva empresa totes les funcions que corresponen al departament de Recursos Humans i Gestió de Personal.

Gestió de personal

  • Contractació
  • Tramitació d’altes i baixes de treballadors
  • Confecció de nòmines
  • Tramitació del pagament de les Cotitzacions
  • Tràmits amb les mútues
  • Redacció de sancions i acomiadaments
  • Obertura de Centres de treball

Recursos Humans

  • Processos de selecció per a la teva empresa

Posa't en contacte

Sol·licitud d'informació

Emplena el formulari escollint l'àmbit i l'especialitat legal per a la qual desitges rebre més informació i ens posarem en contacte el més aviat possible.

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de MARC CONGOST MARTOS amb CIF 79271312H i domicili social situat a GREGORI MONTSERRAT, 11 08140, CALDES DE MONTBUI (BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

En compliment amb la normativa vigent, MARC CONGOST MARTOS informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

MARC CONGOST MARTOS informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MARC CONGOST MARTOS es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament de les seves dades de caràcter personal així com de l'consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o a l'correu electrònic advor@advor.es.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.