Advocats

A Advor.es, advocats de confiança, t'oferim un equip de persones especialitzades en diferents àrees legals per poder-te donar el millor assessorament jurídic. Descobreix tot el que posem al teu abast
Image

Matrimonis, parelles de fet

Redacció de contractes pre-matrimonials, assessorament en la regulació de la convivència marital o en l'establiment i constitució d'una parella de fet.

Crisis matrimonials i de parella

Impagament de pensions

Reclamació extrajudicial: Càlcul dels imports en concepte de pensió, tant d’aliments com compensatòria que no hagin estat satisfetes per l’altra part, i enviament de la corresponent comunicació, als efectes de demanar-ne el cobrament.

Reclamació judicial: Interposició de la corresponent demanda en execució de la Sentencia o altre resolució judicial en la que s’obligui a la contrapart a abonar dita pensió, davant dels Jutjats Civils o de Família que corresponguin.

Reclamació de filiació, maternitat o paternitat. Adopcions.

Filiació, maternitat o paternitat: Inici del procediment corresponent per tal de reclamar el reconeixement de filiació, maternitat o paternitat, segons correspongui. Si es el fill que vol se reconegut, haurà de demandar al progenitor no reconegut, mentre que si es un pare o mare que volen ser reconeguts com a tal, han d’interposar la corresponent demanda per tal que el seu fill sigui reconegut, demandant en tot cas, a qui negui la seva posició.

Adopció: Inici del procediment corresponent, per tal d’adoptar a un subjecte determinat, dintre del territori nacional, i poder constar-ne com a progenitor.


Posa't en contacte

Sol·licitud d'informació

Emplena el formulari escollint l'àmbit i l'especialitat legal per a la qual desitges rebre més informació i ens posarem en contacte el més aviat possible.

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de MARC CONGOST MARTOS amb CIF 79271312H i domicili social situat a GREGORI MONTSERRAT, 11 08140, CALDES DE MONTBUI (BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

En compliment amb la normativa vigent, MARC CONGOST MARTOS informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

MARC CONGOST MARTOS informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MARC CONGOST MARTOS es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament de les seves dades de caràcter personal així com de l'consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o a l'correu electrònic advor@advor.es.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.