Image
La nova manera de gestionar la seva comunitat

Administradors de Finques i Comunitats

Som la renovació en la gestió de finques. Resolutius, ràpids, clars i transparents, estalviadors. No només treballem des del despatx, sinó que treballem a peu de carrer per tal de conèixer als veïns, saber quines són les seves necessitats i així poder oferir el que més convé en cada moment.

Resolutius i ràpids

Sabem que quan hi ha problemes aquests s’han de resoldre de manera immediata. Per això, comptem amb una cartera d’empreses i professionals per resoldre qualsevol urgència.

Servei Exclusiu

Ens centrem en les seves necessitats i des del moment de la trucada comencem a gestionar la incidència per resoldre-la amb la màxima celeritat, oferint-li la millor solució possible.

Clars i transparents

Els nostres veïns han de saber en tot moment què paguen i en base a què ho paguen. I els proveïdors externs complir amb allò pel que sel’s ha contractat i que els veïns demaneu.

Som justos, i volem que tots els professionals que treballin per les nostres comunitats també ho siguin, per això els demanem que subscriguin el nostre CODI DE CONDUCTA.

Estalviadors

Som estalviadors, apostem per l’optimització i reducció de despeses fixes, oferint un pla d'estalvi personalitzat. Aquesta reducció ens permet ser econòmicament més competitius.

Pla d'estalvi gratuït

Oferim un anàlisi completament gratuït dels costos econòmics de la comunitat per elaborar un informe amb un pla d’estalvi i millora dels serveis contractats, sense costos extra.

Contacte

Consulta'ns sense compromís

T'assessorarem en tot allò necessari per la teva gestió immobiliària.
931 15 03 18
Oferim

Els Nostres Serveis

Inspecció tècnica de l’edifici per l’obtenció del ceritificat d’aptitut.

Llei orgànica de protecció de dades.

Normativa sobre baixa tensió.

Prevenció de riscos laborals.

Obligacions tributàries de la comunitat


Qui som?

ADVOR Gestió de Finques és un equip de professionals avalat per l’advocat Marc Congost Martos, col·legiat de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers i professionals de l’àmbit comptable i comercial, que volem ser i liderar la renovació en la gestió de finques.

Som persones amb les idees clares, que sabem què se’ns demana i exigeix en tot moment, empàtics, que busquem sempre el millor per cada comunitat.